Серіал `Дім Дракона...
 
Notifications
Clear all
Profil du forum
Серіал `Дім Дракона 1 Сезон 10 Серія` (2022) Дивитись Онлайн
Серіал `Дім Дракона 1 Сезон 10 Серія` (2022) Дивитись Онлайн
Groupe: Enregistré
Inscription: 2022-08-26
New Member

A propos de moi

Сериал Дім дракона 1 сезон 10 серія Lostfilm,дивитися у високій якості. [Дім дракона 1 сезон 10 серія] онлайн українською.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

📽 Дім дракона 1 сезон 10 серія

 

 

Дім дракона 1 сезон 10 серія

 

 

 

 

 

 

 

 

І ми тримаємо заклад, що він буде ще більш емоційним диваком, якого обійшли стороною. Ці події відбуваються приблизно за 170 років до дії Ігри престолів. В даний час у десяти томах Пісні вогню та льоду ви можете пережити битву за Залізний трон. Призначено першу жінку-спадкоємку престолу. Поки що невідомо, коли з'явиться друга частина.

 

 

 

 

Ми всі знаємо, що цей хлопець ніколи не соромиться висловлювати свою думку. Творча група, як і раніше, хоче, щоб це було схоже на світ Ігри Престолів. Ще більше ускладнюю ситуацію. Замок Харенхолл, який у Ігри престолів фігурував лише у вигляді руїн, тут цілесенький — саме в ньому проводять Велику пораду, яка і називає спадкоємця. Насильства в першому епізоді навіть якось надмірно багато, плюс воно гіпертрофовано явно на тлі успіху безбаштових пацанів.

 

 

 

 

Накладення тексту показує: ми за 173 роки до Дейєнеріс, одного з найважливіших персонажів Ігри престолів. Коли дракон вперше полює на Королівську Гавань, камера прокрадається навколо Залізного Трону, а композитор Рамін Джаваді грає свою всесвітньо відому музичну тему «Ігри престолів» наприкінці першого епізоду, атмосфера, відчуття повертається негайно. Навіть не Мартін. Будинок Дракона виглядає чудово. Принцеса Рейніра Міллі Олкок у юності.

 

 

 

 

 

 

Дім дракона 1 сезон 10 серія

 

 

Дім дракона 1 сезон 10 серія

 

 

Дім дракона 1 сезон 10 серія

Position

Travail

Дім дракона 1 сезон 10 серія
Réseaux sociaux
Activité du membre
0
Messages du forum
0
Topics
0
Questions
0
Réponses
0
Commentaire question
0
Aime
0
J'aime reçus
0/10
Vote
0
Messages blog
0
Commentaires du blog
Share: